Wie ben ik?


Heling begint bij bewustwording waarom je uit balans bent geraakt en het inzicht in wat je zelf kunt doen. Jouw fysieke, emotionele en spirituele balans is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Ik noem dit ook wel ‘een holistische aanpak’.


Ben jij als gevoelige bewuste ziel op zoek naar meer intuïtieve verbinding, zelfliefde en wil jij graag stralen vanuit vitaliteit en levensenergie?

Had jij te maken met kind trauma en wil jij terug leven vanuit je ware Ik want JIJ bent veel meer dan wie je denkt te zijn?

95 procent van onze gedachten en overtuigingen zijn namelijk onbewust.


Sinds ik de verbinding leerde maken vanuit liefde en licht en mijn donkere stukken heb leren aanvaarden stroomt mijn leven meer vanuit vreugde en levensenergie. Jij bent zo veel krachtiger dan je denkt en dat wil ik in jou versterken. Met de juiste inzichten, quantum healing, mindset, voeding, ademhaling en supplementen.

Ik voelde mij ooit anders, ik had last van pieker gedachten, migraine, onzekerheid, depressieve gedachten…

Stap voor stap leerde ik mijn ware zelf vanuit mijn talenten beter kennen en mijn intuïtieve aanvoelen kwam vanzelf terug naar boven stromen. Dit was er al altijd maar mijn hart lag verstopt onder laagjes stof.


Ik weet hoe het voelt om als hooggevoelig kind op jonge leeftijd dierbaren te verliezen en een scheiding mee te maken, om je eenzaam en niet begrepen te voelen.

Ik ben mama van een hooggevoelige zoon en een temperamentvolle dochter.

Ik geloof heel sterk dat onze levenslessen hier op aarde groeikansen zijn om terug bewust te worden van wie we werkelijk zijn: liefde en licht. 


Ik heb mijn ervaringen kunnen omzetten naar een kracht en dankbaarheid.

Ik help jou graag op een authentieke, intuïtieve manier in mijn lichtpraktijk.


Ben jij er klaar voor om te stralen van binnenuit vanuit meer levensenergie en vitaliteit?

Beautiful Starry Sky Picking Up The Stars Teenage, Star, Night, Good N
214771055_234110478351934_8326035859728576529_n